Hvis du ser mig, ligner jeg måske ikke nogens mor, og det kan derfor være svært at forstå hvorfor jeg altid er træt, distræt, har pletter på tøjet eller sorte render under øjnene. Døm mig ikke, jeg er også bare et menneske og mor..
-80% af mine venner tør ikke sætte denne på deres facebook status, men jeg tør…! Del så vi kan vise verden at vi støtter mødre og deres pårørende.

Der er dage hvor jeg ikke kan følge med i samtaler, mine øjne flyver rundt og jeg virker distræt.
Det er ikke fordi jeg ikke gider lytte til hvad du siger, jeg prøver bare at holde øje med barn på sukkertrip der i det sekund jeg kigger væk, højst sandsynligt putter en orm i munden eller tisser i en potteplante

Måske du gerne vil i byen og drikke øl og have det sjovt lige som vi gjorde før i tiden.
Det er ikke fordi jeg ikke vil, men efter en uge med lange arbejdsdage og kort tid sammen med min familie, så har jeg brug for tilbringe lidt tid med dem, du er velkommen til at komme til aftensmad kl 17.30 og et spil billede lotteri.

Når du kigger på mit hjem, så tænker du måske jeg er doven og ikke gider rydde op?
Det er ikke sandt, men børn er god til at rode meget hurtigt, og det er ikke altid jeg lige spotter det stykke kiks der er blevet kastet i arrigskab.

Du føler jeg ikke gider dig mere, fordi jeg ikke ringer så ofte mere.
Det er ikke sandt, men er du  klar på at høre om bæ-bleer, kolikbørn, trætte bryster, slatten tissekone, forskellen på sutteflaske mærker eller måske bare stirre på sovende baby i en time, så bliver jeg utrolig glad for et opkald eller besøg, hvis ikke, så må du vente til jeg igen er klar til at være andet end nogens mor med fedtet hår og gylp på blusen.

**Ironi kan være benyttet i dette indlæg


ny Emma

emmasur