Nogen gange så er det faktisk helt okay lige at tænke lidt over hvor heldig man er. Jeg har en fantastisk mand, ja en MAND, jeg er sgu gift. Og ikke nok med det, så har jeg været så heldig at opleve noget at det aller største i hele verden, nemlig at blive mor. Mor til en fantastisk “lille” pige.
Men det stopper sgu ikke her. Jeg har faktisk også nogen af de sejeste veninder. Det er ikke noget man går og tænker over i hverdagen, de er der jo bare. De er der ALTID når man har brug for det. De står klar med en skulder at tude ved, de er der når livet er hårdt og de er der når livet er let. De er der til at dele op og ned ture med.
Nogen har jeg kendt i mange år, andre knap så længe. Men det vigtigste ved dem alle er at de inspirere mig, de er med til at gøre mig til den person jeg er.

Jannie, min veninde fra folkeskolen er en af de veninder jeg har kendt længst og gjort mange mange skøre ting sammen med. Har boet sammen med hende i flere forskellige lejligheder både i Kolding, Fredericia og København. Selv om vi nu bor langt fra hinanden så ved jeg at hun altid er der for mig, selv om vi ikke snakker så ofte sammen mere. Vi er begge blevet gift, har købt bolig og fået nogen skønne tøser, næppe det folk troede om os for blot et par år siden når de så os i gaden i Ålborg på vej til stationen for at nå et morgentog hjem, sikkert fordi vi skulle op på arbejde dagen efter 🙂

Line, dig har jeg ikke kendt i så mange år, men til trods for det så har vores venskab nok holdt, hvor de fleste var gået i stykker. Sygdom er aldrig en sjov ting, men du kæmper. Jeg har den dybeste respekt for hvordan du, gang på gang har rejst dig og kæmpet videre. Mange kunne lære noget af dig. Du har vist at selv om man bliver ramt af sygdom, og samtidig skal kæmpe imod systemet så kan du finde smilet frem.

Carina, du er AWESOME, og så er det faktisk lidt i underkanten. Hvordan du finder styrken til at være alenemor til en dreng på 1 år, studere, laver lektier og stadig finder tiden og overskuddet til følge din drøm om et vægttab er mig en gåde. Der skal virkelig en rygrad til for at ligge hele sin livsstil om på dine måde. Folk der brokker sig over deres vægt og spiser en kage burde skamme sig, og i stedet følge dit eksempel. Det du har gjort er SÅ sejt, hatten af for det. Du inspirere mig, og får mig til at føle mig virkelig ynkelig når jeg kommer med undskyldning til mig selv om hvorfor jeg ikke liiige har tid til at træne.

Karina, jeg kan vist ærligt sige at du er den eneste jeg har haft siddende omvendt på min scooter med en video kamera i hånden, eller har måtte forklare dig at når en politibetjent holder ved siden af os, så er det en god idé at hoppe af Scooteren i stedet for at sidde og se uskyldig ud 😀 Vi har vist et ukendt antal halbal og øl bag os, eller hyggeligt stunder bag SFO’en. Selv om du nu har bosat dig i det mørke silkeborg så er du ikke bange for at tage bilen et smut forbi sønderjylland. 🙂

Stina, Selv om afstanden imellem os er meget stor, så ved jeg du altid er blot en sms eller opkald væk. Altid klar til at høre på mig når jeg brokker mig, eller når jeg bare liiige vil fortælle et eller andet helt ligegyldigt. OG så er du en af de få veninder jeg har, det elsker at spille computer lige så meget som mig selv. 🙂 Du er en ener..!

Marie, Sjovt som man kan hilse på folk så mange gange, men egentlig uden at snakke sammen ikke? Her gik jeg og troede at vi levede i to meget forskellige verdner, men det viser sig at de faktisk ikke er så forskellige fra hinanden igen. Det er rart at have en som er med til at motivere en til at komme i gang med det her træning, og hyggeligt at kunne tage på Hunde play date. En der lige som mig har fundet en mand der har en bagage med fra et tidligere forhold, som pludselig giver os en ny titel, nemlig bonus mor. Jeg VED vi kan komme i form 😀

Og hvorfor sidder jeg pludselig her og skriver om nogen af mine veninder? Fordi jeg faldt over denne her Video på Youtube, den er gammel ja.. Men i fortjener sgu lige at blive mindet om det. 😉