Jeg indrømmer det blankt, jeg har for travlt med alt mulig andet til at skrive her inde. Det er ikke fordi der ikke sker noget i min hverdag, for det gør der.
Der sker faktisk helt åndsvagt meget. Mit hoved er fyldt med tanker, ideer og drømme.
For 3 uger siden fik jeg et Canon 40D, og ja det er sgu nok en af de fedeste ting jeg nogen side har ejet. Elsker det. ELSKER ELSKER ELSKER det!
jeg valgte så at tilmelde mig et fotokursus, da jeg er TOTAL grøn på det her område. jeg læste lidt guides på nettet, men til sidst så kørte ISO, blænde lukkertider rundt i hovedet på mig, og jeg fattede IKKE en klap af det. Jeg vidste bare at med det her kamera i hånden så gav livet mere mening. Jeg fik mulighed for at tage billeder der så FEDE ud. Jeg var høj. 😀
Da jeg ankom mandag til det her kursus i Vejle (kun 15 min forsent) var jeg spændt. Spændt på om jeg kunne følge med til alle de her fagord, som jeg jo godt var klar over at jeg ville få kastet i hovedet. Spændt på om jeg fik noget ud af det.

Og ved i hvad? hver eneste dag jeg kom hjem fra det her kursus var jeg fyldt op med nye oplevelser, viden og ideer.
Jeg vil gerne sige mange mange tak til Grafiskekurser.dk for at afholde dette kursus. Og ikke mindst vores fantastiske underviser som formåede at forklare alle disse fagudtryk, så folk som jeg også kunne forstå det.

Hele undervisningen foregik i et tempo så alle kunne følge med, og selv om der var en med på holdet der ikke forstod hvordan man opførte sig blandt andre mennesker, så forsøgte underviser så vidt muligt at undgå at det påvirkede undervisningen for meget. Så Ole, tak fordi du gjorde en undervisning, som jeg havde frygtet var virkelig fyldt teknisk data, til at forstå. At du havde havde sammensat et kursus hvor alle kursister fik noget ud af det, uanset om de var helt grønne som mig, eller havde haft deres kamera i længere tid end en uge 😀

Så hvis nogen overvejer at tage et foto kursus, så vil jeg HELT sikkert anbefale at i tager et smut til Vejle. Evt. Tjek nogen af de andre kurser de afholder ud også 🙂

Her er lidt af de billeder jeg tog i foto ugen 🙂