De der dage hvor man bare har lyst til at kaste sig ned på gulvet sammen med ungen i raseri er vist uundgåelige. Jeg havde sådan en i dag.
Det hele startede godt, vi skulle ned og se biblioteket her i vores nye by og humøret var højt.
Nå men første ting der skulle gøres var at oprette sig til åbent bibliotek. Vi går hen til skranken og jeg når lige at sige hej og så styrter 1. unge afsted, ARghh! Nå afsted efter hende og få hende med hen til skranken igen hvor lillebror nyder forestillingen fra klapvognen med stort grin og savl på hagen (fandme godt han stadig er så lille at han kan spændes fast uden nogen undre sig).
Flugtfangen er nu skide sur over at skulle vente på at blive oprettet i systemet og smider om sig med sutter og store ord. (dumme mor bliver brugt flittigt for tiden)
Endelig kan vi komme videre ind og lege området bliver indtaget. Her er fyldt med andre småbørns forældre der sidder på alt for små stole og maler prinsesser,  eller fare rundt efter en vildfaren unge på en wheelybug. Jeg selv pendler mellem tegnebordet hvor Emma har fundet en god plads, og Loke der synes det meste legetøj er SUPER kedeligt, men det er skide sjovt at hive alle bøger ud på gulvet.
På et tidspunkt midt i mellem hiver jeg kameraet op og foreviger et par billeder af mine to harmoniske, glade og dygtige børn der opfører sig ordenligt. (kunne jo være jeg skulle poste noget på facebook senere)
Ca. 40 minutter efter vi er kommet, er det hele slut. Et andet barn vil bruge den computer som Emma for 10 minutter siden sad ved, og så er fanden løs. Står med skrigende 3 årig der vil have den computer NU!!
For helvede nu gik det hele så godt, prøver som den gode overskudsmor jeg nu engang er, (HAHA) at få hende til at falde ned. Men hvad gør tøsen da jeg prøver at forklare hende at hun må vente? Hun giver sig til at slå mig.
What to do? Hun har før slået når hun bliver sur, og så bliver hun sendt på værelset, men kunne sgu ikke så godt inddrage et af toiletterne fordi hun skulle have en “time out”. Ender med at jeg får begge unger med ud i bilen og så går turen hjem. Vi snakker i bilen på vej hjem, om at når man ikke kan opføre sig ordenligt så kan man jo ikke få lov til at være på biblioteket. Tænker at hun nok har lært bare en smule nu.

Vi kommer hjem og får noget middagsmad og bagefter går jeg ud for at putte Loke i barnevognen. Da jeg kommer ind ser jeg min sofa fyldt med ærter og et æble der er taget en bid af ligger i frugtskålen..
/%(#)/%¤() Nogen gange så er de altså billigt tilsalg. 😀

Ud over det så synes jeg faktisk at bibliotekerne er fantastiske og elsker at komme der både med og uden børn. 😀
biblo