Okay, skal prøve at gøre det kort, og uden alt for mange bandeord..
Vi skulle have ny bil, og gerne en med plads til 7. Mandag den 30. kørte vi så ud og kiggede.. Vi kørte ind til peugeot i Aabenraa hvor de viste os en Opel Zafira de lige havde fået ind, den kunne vi jo prøvekøre. Efter en tur i den blev vi enige om at den var sgu ret lækker, både at køre i, men den var også bare indrettet SÅ fedt..
Vi aftaler at vi køber den nysynet, så er der jo lidt garanti på og det er kun et par 1000 ekstra vi skal give for at få den nysynet. De lover vi kan hente den senest næste uge. Det vil sige SENEST den. 13.07-14, men fordi jeg er højgravid og vi har brug for bilen lover de at skynde sig.. Vi kører hjem og er rigtig glade og glæder os til at hente ny bil..
Onsdag den 9. ringer vi lige for at høre hvor langt de er.. Og de siger at den faktisk er klar, den skal bare lige køres til syn om torsdagen.. Okay fedt nok, så kan vi hente ny bil torsdag den 10. jo.
Torsdag ringer vi der ind 1 time inden lukketid for at få status.. Nå der var lige en pumpe der skulle skiftes, men de vil køre den til syn fredag morgen, så kan vi hente den bagefter.. okay, det er stadig inden for tidsfristen jo..
Fredag ringer vi IGEN der ind. Her siger de så at der er lige noget mere der skal laves inden den kan komme igennem syn, og da de ikke syner i weekenden kan vi først hente mandag.. NÅ ØV…!!
Mandag eftermiddag ringer de, vi kan hente ny bil.. YES.. jeg er godt nok indlagt, men så kan vi jo hente den tirsdag..
Tirsdag kører vi ind og henter ny bil, kører hjem og stiller pænt i indkørslen og er glade.. Dejligt med ny bil, og at vi nåede at få den inden lillebror kom til verden.
Igår onsdag skal vi lige på lossepladen med lidt ting, lækkert med stor bil nu, så tingene ind bagi, og afsted med os.. Efter at den har holdt i tomgang i 5 min koger motoren… 🙁
Vi holder ind til siden og ringer til forhandleren, vi skal bare komme ind med den.. Så vi kører ind til forhandleren, aflevere bilen og får lånebil.. Lige inden lukke tid ringer de at nu er vores bil klar.. Vi kører ind og henter den..
Vi skal så ud til mine forældre og vise ny bil frem, NU er den jo i tiptop… Vi når lige ned af motorvejsrampen så lyser ALLE lamper i den… Vi skynder os at ringe til forhandleren endnu engang.. Han siger der er bare vand i nogen stik, efter de har skiftet en termostat, men det skal bare tørre.. jamen suuper… Vi fortsætter, vi er nok bare lidt sippet…?!?
Vi skal så lige ind og handle og da vi kommer ud igen lyser ALLE lamper igen, nå holder ind til siden, slukker bilen og så holder vi så der i vejkanten, for bilen vil IKKE starte mere..!?! Nå ringer til min far som kommer og starter os, og vi tuller ned til dem og får strøm på batteriet.
Da vi kører hjem må vi slukke alt lys, radio, og blæser for at kunne køre hele vejen hjem, og vi når også kun lige hjem i gårdspladsen med bilen inden alt dør og vi ikke engang kan lukke vinduerne.. :S
Så nu kører vi da bare en tur ind til forhandleren med bilen IGEN, hvis vi kan… SUK

Og vi tager da lige en update..
Vi nåede ca. 5 km hjemmefra, og så måtte vi ringe til Falck som kunne komme og hente os og bilen og fragte til Peugeot i Aabenraa.
Sælgeren der inde virker ret træt af det hele, og vi må indrømme, vi synes sgu egentlig heller ikke det er pisse fedt at bruge flere timer hver dag på at ligge og køre bilen på værksted.. Nu har vi fået en anden låne bil, og så må vi se hvornår vi får vores egen hjem igen.. Hold nu kæft det er træls.. De siger at det jo er travl sommerferie periode, men hvad hjælper det os? Vi har smidt pengene og venter nu bare på en bil der skulle have været klar senest den 13. Det er nu den 17. og snart står vi med alvorlig pladsproblemer når vi skal afsted hele familien. 🙁

Nå men Emma og far fik leget lidt inden Falck kunne komme og hente, heldigt at vi gik i stå et par 100 meter fra en legeplads 🙂