Jeg må bare ud med det her, og har helt sikkert brokket mig over det før, men for helvede hvor kan folk da bare ikke fatte at holde afstand når de kører i bil, jeg får så lange patter af det, at de snart rammer pedalerne i bunden af bilen..! ARGH!! HVORFOR skal folk bare helt op og næsten kysse min Aygo røv? Det kan ikke være fordi at de vil nasse sprinklervæske, for min bagrude er så beskidt at folk må tro at jeg er løbet tør. Hvorfor så? Fordi de kommer ½ meter før på arbejde? I ren protest så holder jeg så god afstand til bilerne foran at de folk der holder ved sidevejene kan nå at komme ud, så bliver de forhåbentlig glade og dem bagved bliver forhåbenlig endnu mere sure..
Håber virkelig at den person der måtte klodse bremserne i dag for at ikke smaske op i røven på mig da der blev rødt, spildte skoldhed kaffe ud over skridtet..!! Så kan det være han holder afstand i morgen..!

Nåååå det var lige aftenens brok, som slet ikke handlede om børn, fordi de har jo været de rene englebasser i dag. *host* 😀 Ej de har faktisk opført sig ganske fint, men tror jeg smider dobbelt klæbende tape i Emmas sko i morgen, for er lidt små træt af at bruge 30 minutter hver dag på at lede efter dem i børnehaven. 😛

 

11872966_10206141835517370_635732092_n