Så er det i morgen at dagen endelig kommer, dagen hvor der skal hygges, spises, spises, spises og hygges mere.
Det er Lokes første jul, og han kunne ikke være mere lige glad, og Emma forstår det heller ikke helt, hun synes det har været fedt at kunne spise chokolade hver eneste dag, og få pakker hver søndag.

Det har været en travl måned, en måned med mindst lige så mange kys og kram som alle andre måneder. Der er blevet pyntet op, der er blevet bagt, hygget og set julekalender.
I morgen aften er det hele slut, pynten pilles ned og det er slut med chokolade hver morgen. 😀

Her op til jul så sætter det altid tankerne i gang, året er næsten slut og et nyt kan gå i gang.
Som altid har året bragt på op og nedture, og sådan vil det altid være.
2014 har været et år med fuld skrald på lige som de sidste par år.

Vi blev i Juli forældre til den skønneste dreng, og når jeg kigger på mine unger så forstår jeg slet ikke at vi har skabt noget så perfekt.
Jeg har haft fornøjelsen af at møde en masse herlige mødre i år. Det hele startede med en facebook gruppe for gravide tøser der alle gik og var tykke og forventede at få barn i Juli 2014. Der blev snakket om cravings, vand i fødderne, store maver og dumme mænd.
Efterhånden som maverne forsvandt, blev gruppen forvandlet til et baby galleri og snakken gik nu på amning, flasker, kejsersnit, babybæ, patter, dumme mænd og alt andet mellem himmel og jord.
Har jeg en skod dag, kigger jeg i gruppen og når der dukker en sjov status eller et sødt billede frem så kan man ikke andet end at smile. Når man har brug for et virtuelt klap på skulderen, står der over 100 mødre klar til at fortælle en at man er en super mor og komme med gode råd.
Jeg har nu mødt flere af disse herlige mødre i virkeligheden og håber på at møde mange flere af dem..
Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at en facebook gruppe vil kunne få så stor indflydelse på mit liv, hvis nogen af jer læser med her (og det gør i, for skal nok være så selvfed og poste den i gruppen) Så TAK!!!
Tak fordi i har fyldt 2014 med smil, tåre og trøstende ord.. Tak fordi i bare er så fantastiske.

Ud over det så tak til mine venner der stadig kan holde mig ud, til trods for at jeg endnu engang har en lille skriger med på slæb.
Tak til familien for at være så skide forstående altid og hjælpe når ALT brænder på.

Og en speciel TAK FOR LORT til den person der synes det var ok at pisse mig op og ned af ryggen efter mange års venskab, man kender kun folk til tænderne. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og jeg kan takke personen for et nyt dejlige venskab, med en skøn tøs, selv om jeg ville have ønsket at vi havde mødes af andre grunde. 🙂
Justice is served.

JULEN handler ikke om gaver og papir,
men om al den kærlighed vi gi’r.
Og højtiden fejres allerbedst,
hvis vi husker på, at det er hjerternes fest.

GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN <3

 


Emmas første jul 2012 <3