Jeg var sgu lige ved at blive en af de der mødre, en af dem der deler alt på facebook om deres børn. Jeg har lovet mig selv (og alle mine facebook venner) at min facebook væg ikke bliver oversvømmet af baby billeder, børnebilleder, og statusser omkring mine børn..
Men i dag var jeg så stolt som kun en MOR kan være.. Faktisk så stolt at jeg jublede, var lige ved at løbe hen og rykke trunten ned af kummen og give hende en kæmpe krammer..
Hvorfor?
Joo, når nu sandheden skal frem så havde jeg glemt at få potten med op nede fra gangen af, hvor den står efter at have været med på ferie hos mormor og morfar. Og da Emma på 2 år siger at hun skal tisse på potten, tager dovenmor her lige den lette løsning og spørger om hun ikke vil op på toilettet, og det ville hun gerne.
Forventer ikke at der sker noget, går over og ligger lidt tøj sammen, men så pludselig så lyder det stolt henne fra kummen af “Emma bum bum, Emma bum bum!” Og hvis nogen ikke helt er med på sproget, så betyder det kort sagt at Emma har lavet bæ! og bliver normalt brugt når hun skal have skiftet en lorte ble. 😀

Så det med at blive glad over lort, det stopper ikke når de er babyer åbenbart, man kan blive lige så glad for en lort i kummen, som for en i en babyble. 😛

Nå men det var vist bare lige det jeg ville.. :O

I morgen, eller måske i aften allerede har jeg en lille overraskelse til jer.. Glæd jer.! 😀