Tænk at jeg skulle blive mor til to.. Føler mig overhovedet ikke gammel nok til det.. Men må nok indse at hvis man kigger på mit sygesikringsbevis siger det noget andet.. Er langt fra nogen ung mor.. Kan godt være jeg føler mig som en på 24, men papirerne siger desværre ikke det samme. Forstår det IKKE, hvor fanden blev tiden af?
Nå men altså de her to børn, det er sgu fantastiske, og ville ikke undvære dem.. Man bliver sgu lige så overvældet 2. gang man bliver mor, som 1. gang. Det her lille væsen man nu skal passe på.. Skide svært ikke at overdynge facebook med nye nuttede billeder hele tiden.. 😀 For der sker jo SÅ mange ting for første gang nu.. F.eks i går fik han sit første bad.. 😀 Der er sgu et eller andet specielt over det, også selv om det bare er et bad. 😛
Men så er det jo skide heldigt at jeg har min blog her, for TRUST me.. Der kommer helt sikkert til at være røv mange billeder af LokeLækkerMås den næste tid 😀