Igår fik min “lille” schæfer hvalp på 9 mdr kappet kuglerne, vi bor på landet, og vil ikke risikere at han laver ulykker når nabo gårdens tæve er i løb 😀
Men Puuuuha det er sgu ikke en sjov omgang. Kl 9 var jeg på dyrehospitalet med Salsa, og han får en bedøvende sprøjte så han falder i søvn i skødet på mig.. 😀 Moooars lille puttehund <3 Kl 9.22 kører jeg derfra igen med beskeden om at der går i hvert fald et par timer før han vågner og kan komme med hjem, men de vil ringe.
En time senere ringer de så at nu er han vågen og klar til at tage hjem. Det var en lille Bambi på glat is jeg hentede, men han kunne da gå selv ud i bilen.
Han skal så gå med sådan en lampeskærm i 10 dage, og den er han godt nok ikke ret gode venner med, han vader ind i ALT og vælter ALT hvad han kommer i nærheden af. og Nøøøj hvor har jeg ondt af ham. Ud over det så får han smerte stillende piller 2 gange om dagen 2 forskellige slags.
Er glad for mine korte skoledage så jeg i dag hurtigt kunne komme hjem og gå en tur med min pivende lampe..

Nåå ja og kan så konstatere at Ponyen Felix ikke er bange for ret meget, hverken hund eller andre store dyr, men en hund forklædt som lampe det er alligevel for meget for ham, han stikker af over i modsat ende når vi går forbi marken 😀