Det var så den dag, eller det vil sige jeg har lige en løbetur der skal overstås også.. 😀
Har jo et mål om at jeg snart skal kunne klare hærens fysiske tests så jeg må i gang!
Men hvad har dagen i dag så budt på?
Den har budt på et kursus i adwords i Kolding. Det var del 2 ud af 3 hvor vi var på det 1 i sidste måned. Det første kursus var rigtig godt og man lærte rigtig meget. Kurset i dag var egentlig meget af det samme og det var ikke ret meget nyt at komme efter desværre. Men det var nu meget hyggeligt alligevel og fik da også lidt med hjem man kan bruge.

Der ud over så har jeg faktisk kun tilbage at brokke mig over min lorte spand, en trist undskyldning for en bil, en skrammelkasse på 4 hjul, en støjende bunke skrot. Det eneste positive jeg kan sige om den pt, er at hvis jeg klippede taget af og monterede en plæneklipper på den så ville jeg nok have den hurtigste plæneklipper på marken,  den lyder sgu lige som en.
Røv hamrende træls at komme kørende og så går lortet bare ud. Så hvis nogen mangler en bil med over et år til syn så har jeg en billigt tilsalg, der skal bare lige skiftet lidt bremser, vinduesvisker, speedometeret virker ikke, håndbremsen virker ikke, den kører kun på 3 cyl. motorlampen lyser, olielampen lyser, den har fået en beskytter på hjelmen fordi den er fyldt med rust. kom frisk nogen bud? 😀

NÅ…!! JA!!! Men nu vil jeg tage mine løbe-ben på og smutte en tur rundt. Ses på den anden side!