Altså nu ved jeg godt at jeg ikke er proff. fotograf eller andet inden for noget grafisk, og jeg forholder mig ret passiv og suger i stedet ideer og viden til mig inde på div. fora, facebook grupper og på nettet.
Og derfor så er jeg ved at gå i total baglås nogen gange..

Undskyld mig menneske, men så lad da vær med at meld dig ind i en gruppe for “fotografer” og smid et billede op af en sløret blomst og be og ris/ros. Det er utrolig uinspirerede og min blinde onkel kunne tage et mere stemningsfyldt billede af sin daggamle pizza med brun salat…  Kom nu ind i kampen og vær en smule selvkritisk, jeg ved godt at smag er meget forskelligt og hvad nogen synes er kunst synes andre er grimt. Men der må sgu da være en grænse..
Som et minimum burde man sgu da have en ide om hvad man vil sige med det her billede af 4 triste græsstrå hvor fokus må være croppet væk og hvidbalancen er har taget sin kost og fløjet sin vej..
Hvis man ikke engang ved hvad hvad blænde eller lukkertid er så er det måske ikke den helt rette gruppe, eller måske bare mig der tager fejl. Jo jo vi skal alle lære, men kunne nogen folk da i det mindste ikke bare lære i stilhed så uden vi andre skal spilde vores tid på at kigge disse billeder der ikke engang er instagram værdige?

godt så, så fik jeg vist det ud. 🙂

_MG_0236
Kom gerne med ris/ros