Efter gentagende dårlig behandling fra VUC Syd. valgte jeg nu at skrive en mail til dem. De har lukket min profil på netvuc så jeg nu ikke engang har adgang til nogen af de notater vi har lavet og lagt op i løbet af året, jeg har ikke adgang til nogen af de tekster som vi har læst, og som jeg skulle kunne referere til. Der ud over truer de med at politi anmelde mig fordi jeg ikke har afleveret den macbook man bliver tvunget til at låne af dem, mod at man betaler en forsikring. Man man IKKE modtage undervisning med mindre man har en macbook. Du må ikke modtage undervisning på en laptop af mærket asus f.eks. det _SKAL_ være en Mac. Der har utallige af gange været problemer med disse macbooks. Og jeg har endnu ikke forstået hvorfor man vælger at bruge en macbook på et uddannelses sted, når de fleste er Windows brugere, og ikke OSX. Vores undervisere var heller ikke sat godt nok ind i OSX, og den support man kunne få på stedet var ringe og netværket så dårlig sat op med en masse fejl..
Jeg har ALDRIG oplevet et uddannelses sted der var så dårlig.
Vil dog lige sige at alle vores undervisere var kompetente, og gjorde deres bedste for at undervisningen skulle fungere selv med de ringe muligheder de havde..

Har i nogen sinde oplevet noget i den stil på de uddannelses steder i har været?

Klik her for at læse brevet.

 

I må gerne synes godt om, og dele på facebook, så kan det være folk bliver opmærksom på hvilket sted VUC syd er. 🙂