Okay så blev det mandag.. og jeg mener MANDAG…
Stod op kl 6 og troede jeg var i fantastisk god tid, kl 6.10 vågner Loke fiiiint, op med ham og få i tøjet, Emma vågner lidt efter og skal også lige i tøjet. Vi har gooood tid, skal først køre kl 7.30 jo. Skal først mødes med bettebror kl 8.20
Jeg har besluttet at jeg da skal have mig en smoothie til at starte dagen på, men har jo maaaaasser af tid så ingen hastværk. Går i gang med havregrøden til ungerne, skal også lige have pakket min egen taske, og ungernes, men vi er jo i god tid.. Pludselig er klokken 7 og jeg har ikke SÅÅÅ god tid mere. ungerne får spist færdig og jeg får pakket alle tasker og Emma får sko på, og jeg kommer i tanke om at jeg IKKE nåede at lave mad til mig selv.. Nå, men har da et rundstykke fra i går, det kaster jeg noget smør på, og så er det ellers ned i bilen, hvad fanden er det våde noget der kommer fra himlen? REGN?!? Regntøj!! Ungerne ind i bilen og kaster mig så op af trapperne og samler regntøj og gummistøvler i favnen… Afsted til børnehaven for at aflevere. Er der kl. 7.45 og får begge unger ind, snakket kort med pædagogerne og så ud i bilen.. FUCK hvor er min pung?!?
Nå hjem igen, nu har jeg sgu da travlt… Sprinter op i lejligheden og snup… Hvor fanden er min pung???? Kaster rundt med alt, opgiver og ned i bilen igen så jeg kan nå at samle bettebror op til tiden, så må pungen jo ligge i bilen..! Da jeg samler ham op kan jeg så konstatere at pungen er der IKKE.. Arghh!!!! Nå fuck it, skal nok alligevel ikke bruge den i dag og den MÅ jo være hjemme så, for magter da slet ikke at skulle have nyt dankort og kode IGEN.
Afsted til Kolding det går, får bror smidt af på hans skole og fortsætter så selv til IBC. Skal finde Lokale 128, det er VÆK. Nååå logisk, det ligger nede ved siden af jobcenter gemt godt af vejen, lokalet er godt fyldt op selv om jeg faktisk er der 15 min før vi skal. Snupper en af de sidste ledige pladser og slapper af. Ude på gangen bliver der hurtigt fyldt op, og det ender med at nok 70 elever må stå op. Fik jeg sagt det er pisse varmt? Nå men altså det ender også med at en pige besvimer, så er dagen ligesom bare skudt i gang ikke.
Vi kommer ud i vores nye klasser, og får lidt flere informationer og nogen koder til elevplan som ikke virker, så vi kan ikke se vores skema for ugen,  men det er nok bare standart at intet skal virke 1. skoledag. Da vi får fri kører jeg hjem og gennemroder igen lejligheden efter den Sk/¤()”/&¤ pung, men den er VÆK..
Går ned i bilen og kigger igen alle steder, under sæder, handskerum ect. da jeg så hiver klapvognen ud falder den ud på jorden.. Weee!! Afsted til Netto og så hente unger.. De havde haft en god dag (så var der da nogen der havde). Bager pizza snegle sammen med Emma og gør kylling klar til aftensmad. Og så skal jeg da lige tage et billede, finder mobilen frem og kan så konstatere at skærmen er DØD. Mit touch har kastet sig ud fra en bro og er ikke eksisterende. !
Pludselig var jeg MEGET glad for Siri, for hun kunne da lige sætte nogen alarmer til mig så jeg forhåbentlig kan komme op i morgen..

Mandag… jeg HADER dig!!! Tirsdag kan KUN blive bedre!!

** I må selv tænke her til billeder af to søde børn der hygger med pizzasnegle **

Ps. nåede at vælte min energidrik ned i tastaturet mens jeg skrev det her indlæg, så hvis i ikke høre mere fra mig, så er det sgu nok også afgået ved døden…