Okay nu er jeg for alvor blevet træt af at fået titlen som ledig!
I dag stod den på møde i jobcentret, og okay det er da også fair nok at man skal nogen ting når man er ledig. Men at skulle bruge 3 timer i selskab med en flok “voksne” mennesker der bare sad og sms’ede, spillede spil eller gloede facebook helt åbenlyst på deres mobiler, mens folk fra div. uddannelses steder stod og fortalte om mulighederne for uddannelse og videre uddannelse. Det er jo PINLIGT. Er folk virkelig ikke mere voksne og har mere respekt for andre mennesker end det? Jeg er chokeret.
Men jeg burde egentlig havde “lært” det efter mit år på VUC hvor folk også bare var pisse respektløse over for deres undervisere.  Jeg håber ikke at når jeg siger til folk at jeg er ledig, at det er sådan de tænker om mig. Altså at jeg er sådan en der bare sidder på min flade røv og med en attitude der siger “I don’t give a shit”, piller mig lidt i røven og modtager mine dagpenge eller bistand..
Okay indrømmet det var ikke skide spændende, men derfor er jeg sgu voksen nok til at høre efter, eller i hvert fald lade som om, når andre mennesker står og snakker.

Nå men det var bare lige dagens sure opstød. 🙂 Nu vil jeg snart finde mig en dyne og en mand og putte 😀