Såå øhhh klokken er 11.37 ca. og sidder lige og drikker et glas saft spiser en Donut fersken. Det er 6 dage siden jeg blev mor for anden gang.. 4 dage siden vi kom hjem.
Der har været fuld skrald på efter vi kom hjem, hyperaktiv 2 årig der er ALLE steder og driller storesøster på 9 år og baby der gerne vil putte, spise og putte lidt mere. Så i dag blev det mandag, og tid til at 2 årig igen kom i vuggestue efter 1 månedes ferie her hjemme. 9 årig er cyklet hen til veninde, og baby? Ja han sover.. Hold kææææft her er stille..
Mor her har nået at rydde op i køkkenet, ordnet vasketøj og ryddet lidt mere op.. Fik jeg sagt her er virkelig stille?!? Manden? Han er hoppet udenfor og er i gang med at rydde op der.. Sidder bare her, helt stille og venter på at babyboy snart vil spise lidt, og hygge med sin mor..
Kan måske komme til at gå lidt ind i liften så han vågner? Jaaa.. ved godt jeg bare skal nyde det, men helt ærligt? Det kan ikke passe at der skal være SÅ stille når man nu har børn i alderen 0 til 9 år i husstanden? 😀

Nå i stedet skulle jeg måske lave en madplan? Vil jo gerne lige have smidt de her baby kilo igen..
Må ned og stå på hovedet i fryser og se om der er andet end sun lolly is og pomfritter. (Det var det baby gerne ville have da han boede i min mave!)

Bassen