Har i set det? Det er årets begivenhed, eller sådan ser det ud på min facebook væg lige nu.
Natascha Linea fra De unge mødre har fået tvangsfjernet sin nyfødte baby.
OG SÅ starter går folk amok, det er fandme også bare en fucking latterlige kommune.. – Er det det?
Folk kan læse hvad Natascha og familie siger. Og ud fra dette kan de så konkludere at kommunen er nogen røvhuller. Sandt sandt, hvis der kun var den ene side af sagen, MEN der er altid en anden side af sagen. Og den kan vi ikke læse nogen steder. Nogen der har set er du mors lille dreng? Hvis ikke så synes jeg i skulle tage os se den.
Her fortæller mor og  far at de da selvfølgelig godt kan varetage en baby.
Det er lykkelige forældre, de fortæller om hvor meget de holder af deres lille søn, han er deres lille guldklump.
Faren siger, ” Jeg vil gøre alt, jeg vil give ham al min kærlighed” – “han vil altid komme i første række” (babyen)
Mormoren fortæller også lige til kameraet at alle da kan være forældre. No problemo, hendes datter og svigersøn kan skam også..
Disse to fantastiske forældre for så lov til at få 3 måneder til at bevise at de godt kan håndtere barnet. De får rigtig meget hjælp, og de skal bo på en institution sammen med babyen hvor pædagogerne kan komme med råd til hvordan de kan klare de forskellige opgaver.
Det ender med at det har barn bliver skadet for livet, selv om det til sidst bliver fjernet og kommer i en plejefamilie. Folk der sidder og ser den udsendelse sidder og rykker sig selv i håret og siger, HVORFOR gjorde kommunen intet? Hvorfor fjernede de ham ikke fra starten så det her barn kunne få en bedre start på livet og måske ikke skulle døje med så mange problemer hele livet igennem.
Jeg siger ikke at de her to sager er ens, eller bare minder om hinanden, men så alligevel.. Når en kommune vurdere at et barn vil have bedst at at vokse op i en plejefamilie, så er der noget om snakken, men fjerner ikke bare børn fra deres forældre. Det er der INGEN kommuner der gør..
Det gør mig så sur at folk kommentere på noget de ikke har nogen som helst rygdækning for.
Hvad ville jeg med det er indlæg? Ikke det vilde, bare lige sige at sladderbladene og aviserne æder alt råt uanset om de kan få sagen fra begge sider eller ej. Og folk skal måske lige tænke sig om en ekstra gang inden de kommentere på noget hvor de kun har sagen fra en side!

http://www.youtube.com/watch?v=KMeqMMXbt7M