Okay, så altså den vægt der, den står bare stille, på den (u)fede måde! Mangler jo ligesom at tabe de sidste kilo ik’!
Og så kan man gå på kur, men ikke i December fordi, hallo Julemad! siger sig selv jo, men så i Januar..!
Det var ikke noget nytårs fortsæt så ikke nogen hast der.. indtil igår da jeg satte mig på sengen. Tog fast tag i dellerne og sagde farvel til dem, sådan inde i hovedet i hvert fald, men der skete ikke en skid.
I morges var dellerne der endnu, så kunne jo godt selv se at der skal gøres noget. Inden jeg bare pludselig har accepteret de er der, og køber bukser der er nummer større for altid.. NEJ må IKKE ske… Så kur it is, eller i hvert fald livsstils ændring.
Sad og stenede lidt på nettet og læste lidt om LCHF (Low carb, High fat) og hey lyder til at være noget jeg godt kan lære at leve med. Jeg må spise ALT det gode…! Det sværeste bliver at undvære sukker, brød og kartofler :O Ingen rundstykker med nutella, ingen frisk franskbrød med pålægschokolade. Manden er med på ideen, nok mest fordi han så kan spise endnu mere bacon 😛

Så middagsmaden bestod af 2 æg og bacon.

Og aftensmaden af pizza.. 😛
Yes i læste rigtigt Pizza. Bunden bestod af broccoli, ost, hvidløg, persille og æg. Fyldet var små stykker af oksekød vendt i tomat og hvidløg på panden, bacon, rucolasalat og snack peber.
Det mættede virkelig meget og smagte vildt godt.

Ungernes version er dog lidt anderledes, de får stadig deres normale mad, så de fik pasta til også, og ekstra grøntsager.

Men bare her inden 1 dag er slut, skriger min krop på sukker!! GIV MIG SÅ MIT SUKKER FIX!! og jeg er sikker på at de næste par dage nok bliver hårde. Nu skal det heller ikke være sådan at vi følger den her “kur” til punkt og prikke, der skal være plads til et stykke kage til fødselsdage f.eks.