Amen hvor heldig har man lov til at være?
Vi havde allerede inden at Loke kom til verden snakket om at vi gerne ville have en kravlegård til ham. Vi blev dog enige om at vi synes egentlig at vi havde nok at bruge vores penge på, så til en start så kom hans tremmeseng bare ned i stuen og stå, den skulle vi jo alligevel ikke bruge til ham det første stykke tid når han sover inde hos os.
Det har fungeret så fint med at det bare var hans seng der stod her nede i stuen, men nu går der jo nok ikke så længe før han begynder at sove inde på eget værelse, det ligger lige ved siden af vores sove værelse. Manden sidder og kigger på Facebook og falder over en bortgives annonce. Der er sørme nogen der bortgiver en kravlegård. Manden hopper i bilen og af sted efter det. Da han kommer der ud får han da også lige en Baby Björn bæresele med.. 😀
Da vi får kravlegården ind i stuen kan vi så se der mangler det ene beslag til at kunne hæve bunden, men min handyman hoppede en tur i værkstedet og bukkede da bare lige et nyt et. Så nu har vi endelig fået en kravlegård, den ser helt ny ud, ingen ridser eller noget.
Til Emma købte vi alt nyt, denne gang har vi valgt at købe det meste brugt, eller genbruge Emmas ting. Nogen af de ting der er blevet grimme at se på med tiden, f.eks klapvognen der havde en del hvid på sig, var umulig at få hel ren efter Emma havde siddet i den med beskidt tøj. Den pillede vi betrækket af og farvede med sort stoffarve så nu ser den hel ny ud igen.
Dejligt med genbrug. 😛

10708130_10203750267729670_178850559_n

tremmeseng