Så gik det meste af dagen også.
Efter vi er begyndt på LCHF livsstil, så bruger jeg en del tid i køkkenet, og nyder det. Nu har jeg alle dage været kræsen, så nogen ting skal jeg altså lige vænne mig til.
F.eks så har banan aldrig været min stærke side, men det kan jeg fint spise i mad nu. Og hvidkål er også en af de ting jeg er begyndt at spise.
Emma elsker maden, og Nadia er altså ikke så glad for alle de grøntsager. 😛

Igår læste jeg om en der skulle lave noget med flæskesværs panering, så det måtte da prøves. Det blev bare SÅ godt, så vil lige dele opskriften med jer.

500g hakket svin/kalv
1 æg
salt/peber
– Bland kød, æg, salt og peber sammen og form små bøffer

Panering
1 æg
85g gammeldags flæskesvær som skal fint hakkes. (Smed vores i mini hakkeren det var rigtig let.)

De små bøffer vendes nu i æg, og derefter i paneringen.

Steges på pande med smør.

Som tilbehør fik vi.
Let kogte bønner og gulerødder (med smør)
Rucolasalat
Pomelo
Agurk
Gul snack peber

Puttede creme fraise dressing på salat og kød.

aftensmad