*bank* * bank* *bank*

“Gå væææk….. jeg er i bad”
“jeg skal tisse”
“Jamen…. århHa.”

– Nogen gange der savner jeg virkelig et ekstra badeværelse, især om morgenen når man bare gerne vil have lov til et bad, helt alene. Uden nogen sidder og tisser ude på den anden side af badeforhænget, uden at der står en 2 årig og trækker forhænget til side og siger “mor, mor, mor, heeeeeej mor.”

Jeg er næppe den eneste der savner privatliv.. Med en baby, en 2 årig, en 9 årig og en 31 årig i husstanden så er det faktisk ret svært efterhånden.

Godt babyer ikke kan huske så langt tilbage, for er ret sikker på at Loke ikke er den eneste baby der har lagt i håndvasken, i skråstolen, i autostolen, i liften eller andre steder ude på badeværelset mens mor er på kummen. Og kan med sikkerhed sige at det er først efter at jeg har fået børn at jeg har siddet på toilet mens jeg har sunget solen er så rød mor eller leget borte borte tit tit..
Jeg er sikkert heller ikke den eneste der om aftenen propper mobilen i lommen og undskyldende går på toilet. 10% af tiden tisser man, og resten af tiden tjekker man lige facebook og nyder stilheden mens far har ungerne. 😀

Så krav til næste hus – MINDST 2 lokummer! Og gerne med gulvvarme, det er nu så hyggeligt når man sidder og tjekker facebook at man ikke fryser fusserne. 😛

 

lokum

 

Husk at synes godt om min side på facebook, på den måde får du en notifikation hver gang der kommer nye indlæg her på siden.. 🙂

Ses vi?? Det tror jeg nok vi gør! 😀