Her tænker jeg på de mange annoncer og poster der bliver delt på livet løs på de sociale medier.
Om at man er smuk uanset hvordan man ser ud, også selv om man vejer 30 kg for meget…
Rigtige kvinder har kurver? – Ja og sukkersyge, og mange andre følge sygdomme?? Desuden så fokusere de næsten alle sammen på kvinder, men hvad med mændene?

Man ser dagligt folk like og dele sådanne opslag, og det gør mig sgu lidt harm, er slanke eller måske tilmed tynde kvinder så ikke rigtige mennesker? Hvis folk virkelig bliver præget SÅ meget af hvad aviser og online medier viser, ender vi så ikke med at folk kigger på sig selv og tænker- ”træne? Nej jeg er jo bare naturlig smuk med mine ekstra kilo”
Tror også de fleste kan blive enige om at de hellere vil være indehaver af en trænet krop end en masse deller der bare hænger?
Men det er jo måske bare lettere at klikke ”like” på disse oplæg, læne sig tilbage og æde en kage mere, fordi… Det er jo bare naturlig skønhed?

Jeg har snakket med nogen der IKKE bare satte sig tilbage i kontorstolen og trykkede LIKE på facebook mens de drak endnu en sodavand.
De har hver især deres egen grund til at ville ændre livstil, de har kæmpet, de har haft op og nedture, de har opgivet, og de er startet forfra. Men vigtigst af alt, de har ikke bare accepteret at sådan så de ud…!
I denne omgang kan i kort læse en ung mands historie, og her kan man virkelig se en ændring.. Hatten af, synes han er SÅ sej!!

Kåre er i dag 26 år gammel, og vejer 125 kg.
Møder du ham i byen ville du ikke tænke at han er anderledes end så mange andre. Men bare sidste år så tingene helt anderledes ud. Her vejede Kåre hele 168,7 kg og hele livet igennem er han blevet mobbet med hans overvægt.
Efter en tur ved lægen blev stilen dog lagt om, her fik han nemlig af vide at hvis han ville være der for hans datter om 20 år, så skulle han tabe sig, og det skulle være NU!
Og som Kåre siger: ”Så var stilen ligesom lagt for mig”
Spisevanerne blev lagt om, for nu skulle der ske nogen drastiske ændringer. Sodavand blev skåret væk, og i stedet for alle de usunde madvare er det nu en salat med kylling eller oksekød der bliver serveret.
Den helt store motivation her er uden tvivl hans datter, som han gerne vil se vokse op. Udsigten til en masse beundrende blikke, i stedet for de nedladende er helt sikkert også med til at holde motivationen oppe.
Kåre styrketræner 4 gange om ugen, og gerne alene da han så bedre kan koncentrere sig om træningen uden forstyrrelser.
Lige nu holder han pause fra træningen, men om ikke så længe starter han op på et ”Kom i form” hold som findes i det lokale fitness center.
Kurset vare i 4 måneder hvor trænerne følger dem hele vejen..
Kåre har et mål om at nå ned på en vægt der hedder 110kg, hvor muskler skal være en stor del af vægten.

Kåre