Til dem der måske kender mig, ved i nok godt at vi  har fået en omfattende vand skade.

Vi troede at vi fik det lavet i dag, AJ kloark service kom ud med mini graver og gik så i gang med at grave i vores indkørsel. Han skulle grave et ødelagt rør op, og erstatte det med et nyt. Efter et par timer kommer han ind og siger at han har gravet vores vandledning til huset over. (SURPRISE!!) Men han kan ikke finde hovedhanen til at stoppe for vandet, så jeg skal ringe til vandværket.
Jeg får googlet og ringet, men de ved heller ikke hvor den er. SUK!! Nå stikker telefonen til kloak manden så må han selv snakke med ham. Vandet pisser ud, og snart er vores kælder fyldt med mudder vand.. GREAT!
Vi får fat i falck/skadeservice som skal komme og tømme kælderen så snart vandet er lukket.
VI får fat i forsikring som opretter en NY skade.. For det er kloarkmandens forsikring der skal dække det udkald fra Falck.
Kloak manden graver videre og jeg ringer til min tante, da jeg ikke ved om vi har vand i huset til aften, og spørger om vi må komme en flok og blive fodret, og om hun vil hente Emsen. Heldigvis har jeg verdens bedste onkel og tante, så det skal jeg slet ikke tænke på.
Falck ankommer og tømmer igen kælderen, og jeg gør klar til at komme afsted. Inden jeg smutter snakker jeg lige med kloak manden da han er ved at grave det hele til igen, så går ud fra at skaden er udbedret. Meeeen NEJ!!!
Alle rør er styrtet sammen så han vidste slet ikke hvad der nu skal ske.! :'(

Nu kan vi så bare vente på mere information om hvad de har tænkt sig, men vi skal ikke forvente at der sker noget i det her år.. Årrrrh altså, lige på et tidspunkt så det faktisk ud til at vi snart kunne se en ende på alt det her, snydt igen.