Sirenen starter og det betyder at nu skal vi op. Væggeur er ikke noget vi bruger mere, for skriger den ene unge ikke før kl 7.30 så gør den anden.
I dag var det Emma der mente at natten var slut og vi skal op.
Morgenen forløber egentlig sådan okay. Emma vil have havregrød, Emma vil IKKE have havregrød, Emma vil have havregryn, UDEN mælk, kun med sukker eller kanel på..
Trist for Emma, for det er mor der bestemmer, og at der skal altså mælk på havregryn. Så som alle de andre morgner så skal vi liiiige diskutere hvem der bestemmer, og Emma fik sin havregryn med mælk og sukker..
Pludselig er klokken mange og vi skal af sted, hvis vi skal ramme vuggestuen inden de skal i kirke. Og det SKAL vi, for jeg skal død og pine ikke sidde i en kirke med 2 årig og synge julesange fordi jeg ikke kunne lette måsen og indfinde mig til tiden.
Så Loke i autostolen og Emma i tøjet, og så kigger Loke op på mig med de der øjne der bare siger, “hvis jeg ikke sover inden for 3 min, så skal jeg spise.” Shaker lige hurtigt en flaske til ham og smider i microen, så den er klar til at kunne puttes i munden på knægten. Står lidt og ikke ved hvad jeg skal med flasken, så den ryger i lommen, så er den tæt på..
Ud i bilen og afsti afsted til vuggestuen det går, ankommer i god tid, og kysser 2 årig farvel og ønsker god kirketur.
Ned til bilen igen, skal lige over til Onkel og tante og aflevere noget, så sovende knægt ind på bagsædet igen, kaster mig ind i bilen og takker for at Loke stadig sover sødt, hiver sutflaske op af lommen samtidig med at jeg er ved at bakke ud af p-plads, her er det så jeg tænker at jeg da egentlig har ret fedtede fingre?!?! Kigger over på sædet hvor jeg har smidt flasken, FUCK mælk på sædet, ren refleks tager jeg flasken og stiller den hvor den bedst lige kan stå, mellem mine ben, mens jeg lige leder efter et stykke papir til at tørre op med.
Mens jeg er ved at tørre sædet bliver det lettere klistret og vådt mellem mine ben….!?! Hvad fanden?? Åbner vinduet og hiver flasken ud af vinduet hvor jeg så kan konstatere at bunden er løs og det pisser ud med mælk i bunden. Får skruet den sammen og kastet ned i bunden af bilen. Kører over til Onkel og tante, undskylder mange gange, men jeg har ikke tid til at blive og få te i dag, for jeg skal hjem og have tørre bukser på..
FED start på dagen. Loke sov fra det hele og vågnede først da jeg havde fået tørt tøj på og pillede ham op af autostolen..

Forresten er der tale om de antikolik flasker fra MAM, der er super geniale så længe man IKKE har den i lommen.

Jeg har lært at:
Mam antikolik flasker IKKE skal i lommen
MME er pisse klistret
Min jakkelomme er vandtæt og kan indeholde en del MME
Mine nøgler kan godt tåle at blive skyllet

mamarghh