IMG_1822_1

Nu er jeg her igen for at brokke mig. Jeg er ikke perfekt, langt fra. Men når jeg kigger rundt på de sociale medier, ser hvordan folk kan gå fuldstændig i baglås over nogen dyrekort eller en vase så bliver jeg sgu sur.
Jeg kan vel egentlig være ligeglad med at et kæmpe håndfuld kvinder er gået helt i sort over nogen dyrekort, men det er bare så langt ude at jeg er nød til at kommentere på det.
Underskrift indsamling fordi at man føler sig uretfærdigt behandlet over at det er svært at samle nogen dyrekort. Det er sgu da hele pointen i det, at de sjældne kort skal være sværere at få fat i.

Jeg føler mig sgu næsten som en kæmpe idiot fordi jeg samler ind til min datters bog, og jeg indrømmer gerne at det er MIT behov at få samlet de kort, fordi jeg synes det er lidt sjovt at have de to bøger med samlekort som hun kan kigge i. Men bliver bogen fyldt ud med 30 pingviner fordi jeg ikke kunne få fat i resten af kortene så er det bare sådan det er, og så skal jeg nok forklare min datter at der var bare nogen mødre der brugte flere penge i Føtex eller Bilka end jeg gjorde. Jeg skal nok vise hende at livet indeholder andre ting end samlekort.
Jeg skal også nok fortælle hende at en masse søde mennesker rent faktisk har brugt deres tid på at sende samle kort til hende, så hendes bog kunne blive fuld, eller i hvert fald næsten fuld. Fordi der er masser af dejlige og hjælpsomme mennesker og jeg bliver virkelig glad i låget over at mennesker kan hjælpe hinanden.

MEN at folk brænder kortene af eller bruger dem som underlag i kattebakken det man altså virkelig ikke få mit pis i kog, det bliver ikke engang lunkent, fordi det er jo deres valg, har de ikke nogen børn der skal bruge kortene så kan jeg ikke se hvorfor de ikke skal gøre med dem hvad de vil.
Jeg skal faktisk være den første der liker sådan et billede fordi det skaber debat, jeg skal være den første der finder popcornene frem og griner min flade røv i laser over curlingforældre der sviner andre til. Men det skræmmer mig også lidt, det skræmmer mig at der ikke skal mere til at få folk op i det røde felt og kaste om sig med ord der ville gøre selv en inkarneret havnearbejder flov. Jeg gruer for hvordan børn der vokser op med sådanne forældre taler til andre, jeg frygter at respekten for andre mennesker og deres holdninger forsvinder mere og mere. Debat er altid godt, men kun hvis folk der deltager kan finde ud af argumentere og ikke bare kaster med mudder.
**Med mindre man rent faktisk udgiver sig for at være en far der samler til sin søn bare for at brænde disse kort af.  Så synes jeg man har for lidt indhold i sit liv, for det er ikke noget man gør for at skabe debat eller komme frem med et budskab, det eneste man opnår i min verden ved sådan en handling er at vise at man er et respektløst menneske der udnytter andres godhed.

Så jeg gentager mig selv, i håb om at nogen af de mange forældre der tror deres børn er verdens omdrejningspunkt åbner øjnene og indser at hvis deres guld skal vokse op og blive til fornuftige og SELVSTÆNDIGE individer, så er de nød til at lære at livet ikke bare handler om at få alt det man gerne vil have. Nogen gange får man is, andre gange gør man ikke, nogen gange er man heldig og kan få samlebogen fyldt, andre gange er man ikke.
Stop med at kæmpe dit barn kampe, men smid en masse brugbart viden ned i rygsækken som de kan tage med videre i livet og gøre brug af.

^^ Min mor har fortalt mig om min virtuelle rygsæk gennem hele min barndom, og den dag i dag er jeg glad for det. Jeg er lykkelig for at hun gad vise mig hvordan jeg skal opføre mig, jeg er glad for at hun har stoppet en masse kærlighed, faste rammer, opdragelse og god viden ned i min rygsæk.

For mor, du skal vide at selv om mit liv er fyld med op og nedture, og kampe der skal kæmpes så har du sgu puttet en masse gode ting i min rygsæk, og selv om jeg har grint af dig når du har snakket om min virtuelle rygsæk, så er jeg glad for den og jeg bærer den med stolthed. Og jeg ved at står jeg og ikke hvad hvad jeg skal, så står du klar til at hjælpe mig med at rode rygsækken igennem og finde det jeg skal bruge for at komme videre. <3

Og til alle jer der ikke ved hvad i skal gøre hvis jeres bog ikke er blevet fyldt ud, så kan i bytte jer til kort 141 hos mig. 😉

kort1

Fortsat god samle lyst til jer alle. <3