Det kan være overvældende og rigtig stort at komme hjem fra sygehus med lille nyt familie medlem og finde ens egne rutiner igen. Det er hyggeligt i starten når man kommer hjem og begge forældre har barsel, for så kommer hele familien og venner og ser det nye vidunder. For det er altså bare ikke lige helt så let med SÅ lille bebs at køre lange ture. Plus man efter en fødsel ofte bare har det rigtig godt hjemme hvor man ikke behøver at klemme topmaven ned i de stadig for små jeans, og man behøver ikke tjekke trøjen 3920 gange inden man skal ud af døren, for at se om der nu er gylp på skulderen.
– Men sådan er det åbenbart ikke i min familie eller vennekreds mere, trist men det er vist sandheden. 1 like på facebook og så er man jo godt dækket ind og behøver ikke gøre mere, alle andre kommer jo nok at besøger.. .. …
Vi har nu været hjemme i 6 dage, folk har sommerferie og det har været weekend. Vi havde sgu egentlig glædet os til at få besøg af familie og venner, havde købt lidt ekstra godt hjem til skabene og fyldt køleskabet op med kolde sodavand.
Måske er det bare sådan generelt, eller måske bare i min vennekreds? Jeg ved det ikke.. Og jeg er sgu egentlig også pis hamrende lige glad, for jeg er sgu skuffet. 🙂 Hvor meget tager det liiige at gribe telefonen og sige: “Hey giver i en kold sodavand for så kommer vi sgu lige forbi og ser til jer?”
Normalt så siger man ingen nævnt, ingen glemt. Men da listen er SÅ kort så tør jeg faktisk godt satse på at jeg kan huske de folk der rent faktisk hoppede i bilen eller greb telefonen og sagde tillykke..
Så tak til:
Mine forældre der kørte til Kolding for at se lille ny oppe på sygehuset og for at passe Emma
Bøghs forældre for også at komme op og sige tillykke på sygehuset.
Min helt igennem fantastiske veninde der til trods for arbejde fandt tiden til at komme op og se det nye vidunder og ønske de stolte forældre tillykke.
Og til Carina der også valgte at hoppe i bilen og køre op for at sige tillykke, give en krammer og se nye baby sammen med hendes dejlige søn.
Alex og Amalie for at køre hele vejen fra Østjylland til Sønderjylland for at sige tillykke.
Til min fætter der ringede oppe fra toppen af et tag for at sige tillykke dagen efter jeg havde født..
Og så en tak til vores tidligere naboer for at sende en rigtig sød sms, og dukke op dagen efter vi kom hjem, bare for at køre mig til sygehuset og tilbage igen..

Så i aften så skider jeg hul i slankekuren og så skal der satme ædes kage.

Er vi de eneste der ikke har haft barselsbesøg? 🙂 Måske er det slet ikke noget man gør i mere ligesom man gjorde da Emma kom til verden for 2 år siden?

Loke