Igår skrev jeg om at være “naturlig” smuk, og om det egentlig bare er en undskyldning for dovenskab?.
Der kunne du også læse Kåres historie og se hans store forvandling, i dag har jeg endnu et bevis på at der findes folk, der ikke bare acceptere deres spejlbillede, men gør noget for at ændre den usunde livsstil…

Maria på 25, har i mange år været overvægtig. Hun tænkte nemlig slet ikke på at alt det slik og junk hun kastede i hovedet havde konsekvenser for hende.
Hun har i 6 år haft et stort ønske om vægttab, og har afprøvet de første 20 forskellige slankekure.
Startvægten hed 119 kg, men efter meget sved og ømme muskler siger vægten nu 91,9kg. Men hun stopper ikke endnu, målet er nemlig 80kg.
Marias største motivation er hendes lille datter, og efter fødslen blev det besluttet. – Maria ville ikke risikere at datteren vokser op og bliver drillet med at hendes mor er fed, og hun skal ikke føle at mor ikke kan være med til lege pga. vægten.
Marie har endelig efter 6 år fundet netop den ”kur” der passer til hende, og som hun siger, så er det ikke en kur for hende mere, det er en livsstilændring, for en kur er kun sjov den første uge.
Hun sørger for altid at have nogen delmål inden for vægt tabet, og er nu også begyndt at sætte mål inden for træningen, f.eks så har hun et mål om altid at forbrænde mindst 500 kcal., når hun er i fitnesscenter.
I de 6 år hvor Maria har forsøgt at tabe sig, har der været mange udfordringer, og hun har flere gange opgivet og taget en masse kilo på igen. Men ønsket om at ændre sig, både udseendet, men også den generelle sundhed har gjort at hun er kommet i gang igen, og denne gang er hun sikker på at hun har fundet den rette livsstil til hende, og hun har siden september 2013 tabt 17kg.
Hun træner i fitnesscenter 1-3 gange i ugen hvor der både er styrketræning, og cardio på programmet. Hjemme går hun mange ture og har også en crosstrainer og stepmaskine som bliver brugt flittigt. Før i tiden trænede hun sammen med andre, men det var i byer der lå langt væk, og det gjorde at hun en del gange ikke kom af sted. Nu er hun medlem af det lokale fitnesscenter og det gør at det er lettere at komme af sted når der ikke er den lange transport tid.

Så ta’ et kig i spejlet? Er du tilfreds? Hvis ikke, så stop med at brokke dig og kom i gang…
Maria, du er sgu for sej, rigtig godt kæmpet, og tillykke med det flotte resultat indtil videre, keep up the good work…!

maria