Sukker, sukker, sukker, sukker….! Seriøst lige før jeg er klar til at spise en kandis pind rullet i sukker og pakket ind i candyfloss.. Men i stedet sidder jeg lige her og nyder min te, UDEN sukker.. Det er sgu lidt tamt..

Nå men der skulle laves morgenmad, i ved på den sunde måde, så det blev til bananpandekage med champignoner i flødesovs. Lyder underligt? Det var det også, men smagte faktisk rigtigt godt, og jeg kan faktisk ikke lide banan 😛

Men skulle der sidde andre der ude der læse med, som vil prøve at lave det her, så smider jeg da lige en opskrift.

3 æg
1 banan
Blend banan og æg sammen og steg på panden med en god klat smør. SMØR ikke margarine eller olie 😀

Snit en god stak champignoner og smid på panden,  i SMØR og kom salt på. Så hælder man en god slat fløde over 38% og lader det koge op og smager til med salt. Tag af og put i pandekagen når det har en passende konsistens, altså ikke flydende. 

10903585_1562314297359643_2026011897_n